Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Η πιο σίγουρη αφορολόγητη offsorhe στη ΣΚΥΡΟ!

ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΟΜΕΝΟ ΓΑΤΟ

Με εκατό κατσίκια και τα κόπρανά τους, το κεφάλαιό σας αποδίδει στο ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΟ

1 Επιδοτήσεις από την Ε.Ε. αφορολόγητα για σας, τα επιφορτίζετε το δημόσιο χρέος του Κράτους.
2 Με κοψίδια και τυριά φράζετε και τα καμένα δάση που είναι κηρυγμένα αναδασωτέα και με επιδότηση. Και βέβαια επιτρέπετε η περίφραξη δασών στους έχοντας τίτλους ιδιοκτησίας χορτονομής (Δημ Επιτ. 94/2008-05-12 και απ. Δημ Συμβ. 132/2008-07-6)
3 Με τη ενεργή συνδρομή πολιτικών αποφάσεων του Δημοτικού συμβουλίου σας προσδιορίζουν επακριβώς τη νομιμοποίηση της επέκτασης του φράκτη (μπορείτε ήδη με την αγορά σας να προσμετρήσετε τα αφορολόγητα μελλοντικά σας κέρδη) στην καταπάτηση που κάνετε στη δημοτική χορτονομή, άλλοτε του δημοσίου.(όχι και πως τρέχει τίποτα Ε06/500 να αρχειοθετούνται 43/ΚΠΔ 27-11-2008 και καμιά φορά).
4 Μετέχοντας σε δικηγορικό γραφείο ανώνυμης εταιρίας που ασχολείται με τα Σκυριανά μπορείτε να έχετε επιπλέον ποσοστά, προκαλώντας διενέξεις με δημότες που τους είναι αδιανόητο να γίνουν υπήκοοι των Ντεκτάδικων επιδιώξεών σας, το χαρτί σας είναι πιο ισχυρό από του δήμου, καθότι το συμβόλαιό σας έστω πλασματικό είναι νόμιμο καθότι επιδέχεται έλεγχο του νόμιμου της προέλευσής του, ο δε δήμος ούτε συμβόλαιο έχει ούτε και  πράξη έχει κάνει αποδοχής από το δημόσιο, αλλά και πέραν τούτου έχει δυσκολία να βρει τα όποια του χαρτιά, γιαυτό κι ο δικηγόρος μόνος του ΔΕΝ τα συλλέγει από το πουθενά. 
 5 Σε περιπτώσεις απαλλοτριώσεων για δημόσια έργα τιμάστε τουλάχιστον εις το δεκαπλάσιο (Καλά τώρα μη το πάτε και στο ύψος της Μ. Μεγίστης Λαύρας γιατί τότε δεν ξεπληρώναμε ούτε με τον Παρθενώνα)
6 Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να εξασκήσετε το δικαίωμα χρησικτησίας πουλώντας τοις μετρητοίς τη στιγμή που χρειάζεστε ρευστό.
7 Κάθε που θέλετε να προικίσετε γιο ή κόρη τους δωρίζετε εν ζωή τμήμα εξ αδιαιρέτου το οποίο μπορούν να πουλήσου εξ ολοκλήρου διατηρώντας το δικό τους κομμάτι καθότι αυτό που θα πουλήσουν είναι προσμετρημένος αέρας της πρόσβασης για νέα καταπάτηση.

Η σιωπή του εισαγγελέα σε περίπτωση καταγγελίας και η κατανόηση του προέδρου της έδρας
(24-10-2005 αρ. Δικογ. Α05/3832 εκδίκαση 10-10-2007)
στη μεθοδολογία του δημιουργίν πρόσβαση για περαιτέρω καταπάτηση προσμετράτε ΣΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΘΩΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (30-11-2007/127937) ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΩΝ και ΥΠΟΘΥΚΟΦΥΛΑΚΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΜΗΣ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΝΑ ΕΠΑΦΙΕΤΕ ΣΤΟ  ΘΥΤΗ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΣΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗ ΔΙΑΙΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΘΡΑΣ.

Ωχ!!! Ωχ!!! εις το πενταπλάσιο είπα? τα υπόλοιπα δεν τα λέω γιατί θα με προτείνουν για δήμαρχο ακόμα και οι αίγες που βόσκουν στα καμένα!

Βρε μπας κι  από τη Σκύρο δασκαλεύτηκαν τα λαβράκια και βγήκαν κι απ΄τους βάτους τα παιδιά?

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΥΡΙΕ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ
υπάρχουν πολίτες με παιδεία μόνο που...
Τα πράμματα είναι πολύ πιο σοβαρά