Σάββατο 28 Ιουνίου 2008

ΠΩΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΕΥΘΕΙΣ

α) Αθωωτική απόφαση καταπατητή 2178/03- 14-3-2003 στο Τριμελές Πλ. Χαλκίδας, γιατί? λόγω πολιτικοπαραδικαστικών παρενεργειών και απόκρυψης στοιχείων εγγράφων από το ΝΠΔΔ Σκύρου?

Και γίνετε αυτό παρότι ο καταπατητής υπεξαιρεί με αυτό τον τρόπο έσοδα από τον δήμο, αλλά και στερεί το βοσκοτόπι από τους βοσκούς, που στο Δήμο καταβάλουν το τίμημα χωρίς να έχουν ελεύθερη πρόσβαση με το ποίμνιο τους σε αυτήν.

Αλλά και παρά την ένορκη κατάθεση του τότε δημάρχου Δημητρίου Αγγελή ότι έγινε καταπάτηση στην εν λόγο περιοχή.(σ.σ. η θητεία του ως δήμαρχος είχε λήξει όταν κατέθεσε ως μάρτυρας), παραμένει όμως η ερώτηση για τη μαρτυρία του, αντιπροσώπευε το δήμο ως δημοτικός σύμβουλος στη συνέχεια, ή εκπροσώπησε με την μαρτυρία του αυτή τους καταπατητές, Κι ο νέος δήμαρχος που ανέλαβε τι έκανε για την προάσπιση της περιουσίας του?

Η βοσκός μη βρίσκοντας ανταπόκριση από το Δήμο, αλλά μέσω συνδρομής της δασικής υπηρεσίας προσέφυγε στη δικαιοσύνη, ενθυμείτε! Ότι ο Δημήτριος Αγγελής ναι μεν κατέθεσε ενόρκως ότι έγινε κάποια καταπάτηση στην εν λόγο περιοχή στην προανάκριση, αλλά στο δικαστήριο είπε ότι δεν ενοχλούν (μ' αυτή τους την ενέργεια?) τον Δήμο ))

β) Επανεπικύρωση της αθωωτικής 2178/03  απόφασης για τη καταπάτηση που έγινε το 1999, και αυτή τη φορά στο Τριμελές Πλ. Χαλκίδας την 10-10-2007, εξ αφορμής δικής μου μήνυσης που κατατέθη την 24-10-2005 αρ. Δικογ. Α05/3832. άσχετη με τη προηγούμενη, κι ο ΛΟΓΟΣ? η εκδίκαση δεν έγινε ως προς την ουσία του θέματος της καταγγελίας μου (σ.σ. οπότε ότι στοιχεία εγώ κατέθεσα δεν ελήφθηκαν υπ' όψι?) αλλά, με την τοποθέτηση του εισαγγελέα, εκδικάστηκε ως προς το κατά πόσο ήταν ορθό το δικονομικό μέρος της απόφασης 2178/03 την 10-10-2007, (σ.σ. αλλά όχι και ως προς το δίκαιο που πρέπει να αποδίδει η δικαιοσύνη), χωρίς προδικαστικές παρενέργειες, (σ.σ. τουτέστιν αποκλείσθηκε και κάθε πρότερη καλοπροαίρετη καλούδικη ή μπορμπουλιάρικη παραδικαστική παρέμβαση κλειστού συναδελφικού δικονομικού ή παραπολιτικού κυκλώματος)

Ο ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ? ο καλεσμένος μάρτυρας, πρώην αντιδήμαρχος και νυν και δημοτικός σύμβουλος, που είναι το ίδιο μέλος του δημοτικού συμβουλίου που εξέδωσε δύο ψευδείς βεβαιώσεις, και στη συνέχεια παρέσυρε το δημοτικό συμβούλιο σε ψηφίσματα ομόφωνων πολιτικών αποφάσεων, όπου διατυπώνουν ότι αποδέχονται μεν τα όρια της δημοτικής χορτονομής όπως αυτά αναφέρονται στην από 1955 απόφαση του Δ.Σ. της οποίας τα σημεία των ορίων θεωρούν ασαφή, (σ.σ. εκτός μιας 100 περίπου μέτρων για την οποία ήταν τόσο απόλυτα βέβαιοι!), ενώ περιτριγύριζε στο προαύλιο του δικαστηρίου δεν εμφανίσθηκε να καταθέσει όταν έγινε η κλήση του ονόματός του, και είναι αυτός και που στην συνέχεια μπλόκαρε με πρότασή του την αποδοχή από το Δημοτικό συμβούλιο του επί ορθοφωτοχάρτη αποτυπωμένου σχεδιαγράμματος, παρά και το επί διετίας (2002-2004) μίσθωμα του από το δήμο με χρήματα του δημοσίου ως πρώην αντιδήμαρχος

Ο ΤΡΙΤΟΣ ΛΟΓΟΣ? Ο πρώην πρώην δήμαρχος, και νυν σύμβουλος, που ενόρκως δήλωσε το 1999 ότι έγινε κάποια? (σ.σ μιλάμε για χίλια και στρέμματα!) καταπάτηση, στην εν λόγο τοποθεσία, όταν εκ νέου καλείτε για μάρτυρας δηλώνει εγγράφως προς το δικαστήριο ότι, δεν ξέρω δεν έχω να πω τίποτα!


Μιλάμε για την απόλυτη απιστία και συνεργεία σε υπεξαίρεση και απάτη κατά του Δημοσίου!!!

ΚΙ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ? Ο ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ
Δηώ και η προς εμένα, απορίας ερώτηση του προέδρου του Δικαστηρίου? αν ήξερα η τι πιστεύω γιατί βγήκε αθωωτική η 2178/03 απόφαση την 14-3-2003, ως και η τοποθέτηση, “αφού δεν ενδιαφέρεται ο Δήμος”. Και τούτο παρά το ενδόμυχο της ερώτησης, “μήπως είναι σαν της γνωστές περιπτώσεις που κάποιος δημιουργεί πρόσβαση για να επεκταθεί?”


Οπότε ΚΑΛΕΣΤΙΚΑ ως ΜΑΡΤΥΡΑΣ δικονομικής ανασκόπησης γεγονότος του παρελθόντος χρόνου, του οποίου εκ των υστέρων ως θύμα, έγινα και μάρτυρας της απαξίωσης της δικαιοσύνης προς το ΔΙΚΑΙΟ, αλλά και για να συνδράμω ΣΕ μια ΠΑΡΩΔΙΑ ΑΘΩΩΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ενός φαινομένου ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ που έλαβε χώρα ΣΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΑ ΧΡΟΝΟ, προς διαιώνισή δικαιοβατορικής απόφασης, χωρίς να έχω ενημερωθεί εκ των προτέρων, πριν ξεκινήσω το ταξίδι από τη Σουηδία, για το τι τελικά θα εκδικαστή στην υπόθεση αυτή!


Είναι στην κυριολεξία αυτό που λένε, κάποιοι πατούν σε πτώματα που άλλοι δημιουργούν!!!


Είναι επιτακτικό να παρέμβει το Σ.Ε.Ε.Δ.Δ. ο Εισαγγελαίας του Αρείου Πάγου, και να ερευνηθεί κάτω από τις όποιες διαβλητές συμβολαιογραφικές και δικονομικές συγκυρίες, καταπατούν Δημόσιο, Δημοτικό, και ιδιωτικό ιδιοκτησιακό καθεστώς των εδαφών, και τυγχάνουν αποφάσεων δικαστικής “νομιμοποίησης”.

ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ, "ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ"
και το πλήγωμα είναι διπλό όταν κομματικοί σύντροφοι σου λένε, είναι προσωπική σου υπόθεση.

Λέτε να είναι κι έτσι? οι πολιτικές ηθικές αξίες του ατόμου δεν πρέπει να έχουν να κάνουν με την στάση στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ?

Να πω τους καταπατητές της δημοτικής χορτονομής, αναγνωρίζω σε σας το δικαίωμα που επικαλείστε με τα πλασματικά σας συμβόλαια επί της δημοτικής χορτονομής, και μάλιστα να σας κάνω και την χάρη, και με δικαστική απόφαση να τα κατοχυρωθούν και με πράξη Εφετειακή?

Δεν υπάρχουν σχόλια: