Τετάρτη 7 Μαΐου 2008

Τα πάντα έχουν ειπωθεί 11-11-2006

11-11-2006


Ιπποκράτης

08.10…λοιπόν τώρα υπάρχει μια αίτηση να προηγηθεί το δημοτικό θέμα αίτηση Αθανασιάδη Κωνσταντίνου


Το Δημοτικό συμβούλιο κάνει δεκτή την πρόταση να προηγηθεί το θέμα. νμ.11


Δήμαρχος

08.50…Να κάνω μια πρόταση?

Επειδή υπάρχει μια δικαστική εξέλιξη, μια δίκη, ….


Αθανασιάδης..

23.25 ---Κοιτάξτε να δείτε, εδώ γράφει και λέει ότι λ.χ. ο κ. Αγγελής σε ένορκη βεβαίωσή του που έχει κάνει το 99, τότε που έγινε και η καταπάτηση και κάποιος πολίτης που ταλαιπωρήθηκε, και τελικά δε βρήκε καμιά ανταπόκριση, στην ένορκη βεβαίωση του λοιπόν στην Κύμη λέει το εξής «πράγματι βεβαιώνω ότι στη θέση ¨Νότες¨ του Δήμου Σκύρου έγινε κάποια κατάληψη Δημοτικής έκτασης από τον (σ.σ. τάδε τάδε) και ήδη με απόφαση της Δημαρχιακής Επιτροπής του Δήμου Σκύρου ανατέθηκε στον νομικό σύμβουλο του Δήμου Ιπποκράτη Αλεξίου να επιληφθεί του θέματος μέσα από την Δικαιοσύνη.

---Λοιπόν εγώ θέλω τώρα από το φάκελο να μου πει ο Δήμος, έχει προχωρήσει αυτή η υπόθεση? ή δεν ενδιαφερθήκαμε καθόλου! Αυτό θέλω.

---Στο άλλο που λέει στο 153 εισήγηση της απόφασης (σ.σ. διακόπτομε από τον Κωστή Αγγελή)


Κωστής Αγγελής

Αυτά κ. Αθανασιάδη συγνώμη! Αυτά δεν είναι…., δεν αποφασίζει το Δημοτικό Συμβούλιο εάν έχει κάνει ενέργειες ο Δήμος νομικές ή όχι!....


Αθανασιάδης

Δεν καταλάβατε! Εγώ ζητάω το αποτέλεσμα των ενεργειών,


Κωστής Αγγελής

Ε ναι!


Αθανασιάδης

Έγινε κάτι?


Κωστής Αγγελής

Αυτό δεν είναι απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου…


Αθανασιάδης

24.38…Μα δεν μιλάμε για απόφαση, εγώ ζητάω.., δε ζητάω απόφαση! Εγώ ζητάω να με ενημερώσει! έχει γίνει κάτι ή όχι!

Όταν βγαίνουμε στο μπαλκόνι και για τον προεκλογικό αγώνα λέμε! έκανα το τάδε το τάδε το τάδε, λέμε κάναμε, το θα θα θάνουμε, Ε! ζητάω λοιπόν τι έγινε πάνω σ αυτές τις αποφάσεις που παρθήκανε?

Γιατί έχει να κάνει με την περιουσία του Δήμου!

Και πολλά άλλα έχουν να κάνουν με τις έριδες που αναφύονται μεταξύ….!

Τις έριδες δεν τις δημιουργούμε όμως για να αναφύονται και να βάζουμε μετά τον κόσμο να τσακώνετε!

Παίρνουμε την πολιτική ευθύνη και στεκόμαστε στο ύψος μας..


Μπονάτσου.

25.22….Να διορθώσω τον κύριο θέλω, το οποίο, δεν έχει γίνει καμιά καταπάτηση της χορτονομής, ούτε έχουμε πάρει από τον Δήμο έστω και ένα μέτρο.

Πάνω σ’ αυτό έγινε δικαστήριο, ήτανε μάρτυρας ο πρώην Δήμαρχος ο Μήτσος ο Αγγελής, που και γι’ αυτό το κερδίσαμε.. έχουμε δικαστική απόφαση ότι δεν έχει γίνει καμία καταπάτηση……

Ο κύριος δεν έχει τι δουλειά να κάνει προφανώς…. Και συνέχεια (ενοχλεί?) τα Δημοτικά συμβούλια


Παρτουρής Δημ. Συμβ

26.01…έχει πάρει την απαλλοτρίωση?


Αθανασιάδης

26.02…λοιπόν, τέλος πάντων, τώρα αυτό θα το βάλετε και θα πάτε στα δικαστήρια, τώρα ρωτάω το άλλο!


κ Μπονάτσου

26.07…Σας έχουμε πάει!


Δήμαρχος

26.12.. εγώ δεν θέτω θέμα ............ νομίζω πλέον ότι έχουμε φτάσει κοντά στο τέλος, ας περιμένουμε εντός του Δεκεμβρίου θα έχουμε κάνει…..


Αθανασιάδης

26.45…δηλαδή που στηρίζετε, σε πια στοιχεία θα στηριχθεί αυτός ο τοπογράφος, ο μηχανικός που θα κάνει το σχέδιο? Στην απόφαση του 1955?


Δήμαρχος

ΑΥΤΗ! ΝΑΙ!!!


Αθανασιάδης

Τι δέχεστε?


Δήμαρχος

ΒΕΒΑΙΩΣ!!!


Αθανασιάδης

Δε μπορεί να τι δέχεσθε όμως από έναν (σ.σ. πρώην) αντιδήμαρχο, από τι στιγμή που λέει ότι…


Δήμαρχος

«Σας παρακαλώ, υπάρχει ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που λέει, αποδεχόμαστε τα όρια της απόφασης του 1955 και πρέπει να γίνει οριοθέτηση, αυτή λοιπόν την απόφαση την ομόφωνη του δημοτικού συμβουλίου, είναι θέμα ημερών να υλοποιηθεί και να τελειώνουμε».


Αθανασιάδης

27.21…από τι στιγμή όμως (σ.σ. αυτή), εγώ (σ.σ. εμένα) με ικανοποιεί η απάντηση αυτή που λέτε!!! Βάζω όμως το ερώτημα, αυτά τα όρια του 1955 πρώτη φορά αναγνωρίζονται από τον Δήμο?

Και έχει μια σφαιρική, γεωγραφική, φωτογραφική εικόνα ο Δήμος για τα όρια αυτά?

Και αν τα είχε? Αν τα είχε αυτά τα όρια, πως μπορεί να αμφισβητεί ότι ο φράχτης αυτός που περικλείει πέρα των πλαστών ορίων, το δικό μου κτήμα το νότιο, και δεν το κατοχυρώνει να το υποστηρίξει! ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΤΟΝΟΜΗ! Κι’ αν κάποια διαφορά έχουνε είναι από την άλλη μεριά της βουνοκορφής, όχι όμως στο τμήμα.

Δεν ξέρω αν ακούστηκα και έγινα αντιληπτός, αλλά τέλος πάντων, εδώ σ’ αυτή την περίπτωση αν είναι έτσι το παίρνω επί λέξη, παραιτούμαι! Από κει και πέρα οτιδήποτε άλλο έχω θα λυθεί αλλού.

Αλλά είμαι πληγωμένος γιατί αυτά που είπα τελευταία «από τι στιγμή που ο Δήμος τα αναγνωρίζει τα όρια αυτά» δεν θα ‘πρεπε να αμφισβητήσει την παρέμβαση ανταίτηση κατά του Δήμου τουλάχιστον στο τελευταίο δικαστήριο για να ‘μαστε (σ.σ. εντάξει) να μπαίνουν οι πολιτικοί σε μια σωστή θέση, και σας ευχαριστώ!


Δήμαρχος

28.51…δεν αμφισβήτησα απλούστατα είπα …..


κ Μπονάτσου


Παρτουρής Δημ. Συμβ.

32.19… Εγώ τώρα να πω κι’ ένα άλλο μαζί με την απόφαση πάμε πάμε μόνο για τη μάντρα αυτή στα δικαστήρια … υπάρχουν κι’άλες…και πρέπει κάποτε να τελειώνουμε μ’αυτές.......


κ Μπονάτσου

32.39…μόνο εμείς είμαστε καταπατητές


Παρτουρής Δημ. Συμβ.

32.42…Όπου και να ‘χουμε πάει την έχουν καταπατήσει


κ Μπονάτσου

32.45…δε βλέπουμε τίποτε άλλο, για πάτε από τον Αι Γιάννη, τον Φέρε Κάμπο, την Αλεξάνδρα τον Άγιο Δημήτριο….

Μόνο εμείς είμαστε καταπατητές! μόνο εμείς! μόνο εμείς!


Αθανασιάδης

32.59…Αποχωρώντας θέλω να πω μόνο, ότι με δικιά μου πρωτοβουλία και ενδιαφέρων που υπάρχει και υποστήριξη, έχει γίνει ήδη φωτογραφικά, με μία απόκλιση 3% 5%, βάση των ορίων της Δημοτικής χορτονομής, όλη η Δημοτική χορτονομή, δυστυχώς δεν το ‘χα μαζί μου να σας το αφήσω αλλά θα το φέρω στο κ. τοπογράφο

Και βεβαίως όμως, και αποχωρώ, αυτό που ζητάω, βάση ποιόν συμβολαίων, που αποδεικνύουνε και ποιών δικαστικών αποφάσεων, όταν τα αναφέρουνε, πρέπει να υπάρχουν και σαν έγγραφα αντίγραφα στον Δήμο τα θέλω.


Δήμαρχος

34.00…Και βάση ποιανού διατάγματος περιήλθε αυτή η χορτονομή στο Δήμο, από τη μονή του Αγίου Δημητρίου.


Αθανασιάδης .....


Δεν υπάρχουν σχόλια: